18.2.10

Dimecres 24 Febrer JORNADES SOBRE ART I CONTROL SOCIAL

Ens plau convidar-vos a les JORNADES D'ART I CONTROL SOCIAL que tindràn lloc el proper dimecres 24 de febrer a partir de les 13:30














Creiem que el control social sobre l'art és una temàtica interessant que no es sol plantejar a l'àmbit institucional. Per altre banda ho considerem una problemàtica que cal treure a la llum per a qüestionar-la, esboçar-la i en definitiva debatre-la juntes ja que d'una manera o altre ens afecta i segur que en tenim molt a dir.

Partint d'aquesta idea el programa és:
13:30 DINAR POPULAR
14:30 XERRADES DEBAT
- Processos d'absorció de l'art per ppart de les institucions
a càrreg de Manuel Delgado
- Civisme, repressió de l'art al carrer
a càrreg del col.lectiu +art
- Derives artístiques fora de control
a càrreg de Leticia Galván


Aquestes jornades són la continuació i/o ampliació de les que varem portar a terme a la facultat el passat 12 de Novembre en les que es va tractar la problemàtica del control social i la repressió en les lluites, posant com a exemple la repressió del moviment estudiantil el 18 de març de 2009 en veu d'alguns imputats i imputades del desallotjament del Rectorat de la Univercitat de Barcelona, en context de les protestes contra l'implementació de l'Espai Europeu d'Educació Superior.
Amb ganes i il.lusió esperem que no siguin les últimes ja que sempre sobren motius per seguir lluitant per el que creiem i els espais de debat i crítica sempre són oportunitats.

Esperem la vostra assistència