5.12.08

Nosaltres ens tanquem i ells tanquen.







L'ESPACIO MOVISTAR

TANCA PER SEMPRE !




(Vegeu la noticia a El País 19/11/08)
Hem guanyat la batalla!

Sembla ser que no és un espai rentable, que ningú hi va...que el boicot ha funcionat i que a vegades som lerdos, però una proposta tan descarada com aquesta (recordeu allò de : "envia un sms con la palabra enbucle para asistir a la conferencia de Joan Morey / 0.70 € " o allò de "50% de descuento para clientes Movistar" o les performances del pati o la propaganda en les bosses d'entrepans dels menjadors o de les safates o dels dispensaris de flyers de la Facultat...) no ens la traguem així com així.



Si analitzem els mateixos enunciats que des de l'Espacio han emès...
"La instalación precipita la despedida por la baja rentabilidad de los usos ludicos." (El Periódico) ...ens trobem amb la següent astorant terminologia:

instalación: el que ens remet a la nostra disciplina, i ens fa pensar que no estavem tan equivocats en suggerir la idea d'un Matta-Clark en forma d'incisió en mig de la carpa.



















despedida: com quan et fan fora de la feina.

baja rentabilidad: Sí, ja ho sospitavem que el que movia Movistar a dur allà l'Espacio no era un bonísme i un altruísme exhacerbats.

usos lúdicos: els usos lúdicos que permetíen enormes dosis de publicitat directa. Wateke vs. Uso lúdico.



Aquell que semblava el cartell més utòpic "muerte a l'Espacio Movistar!"...i qui ho diria, s'ha fet realitat. Una "muerte" per desídia —dolorosa...síííí—.


El 22 s'acaba tot. a veure com ho deixen de recollit, i a veure si podem reciclar material i fer una aulabierta amb el Cirugeda.

Ànims amb tot!
Fora Movistar de la Universitat!

Seguim!